Je Bruidsjurk of Trouwjurk Laten Vermaken door Coupeuse in Nijmegen

Wil je jouw prachtige trouwjurk vermaken, aanpassen of restylen? Dan ben je bij Het Kleedhuis naaiatelier Nijmegen aan het juiste adres!

Een mooie trouwjurk kopen bij een webshop, outlet of op Marktplaats is vaak een betaalbaar alternatief voor nieuw kopen in een bruidsmodezaak. Ik maak je bruidsjurk perfect passend met persoonlijke details die helemaal bij jou passen. Voor een onvergetelijk trouwfeest!

‘Deze prachtige trouwjurk was te groot in de taille en te lang aan de voorkant, en er waren nog enkele kleine aanpassingen gewenst. De jurk innemen op de taille is hiervoor de beste oplossing. Deze trouwjurk is zo aangepast dat de jurk perfect past en helemaal naar wens is voor een prachtige trouwdag.

Wil je meer mooie trouwjurken zien die perfect vermaakt zijn door Het Kleedhuis? check dan mijn blije klanten:

trouwjurk coupeuse nijmegen
bruidsjurk coupeuse nijmegen

Er is heel veel mogelijk om je droomjurk perfect passend te maken!

‘Mijn klant heeft haar bruidsjurk aan laten passen bij Het Kleedhuis. De buste is ruimer gemaakt. Hiervoor is de ritssluiting vervangen door een sierlijke vetersluiting met lint.’

Je trouwjurk restylen is een nieuwe trend. Bijvoorbeeld een trouwjurk vermaken tot een prachtige avondjurk of cocktailjurk. Of je bruidsjurk vermaken tot jurk voor bruidsmeisje of communiejurk.

Je trouwjurk gekocht bij een outlet, perfect aangepast!

‘Deze schitterende bruidsjurk is gekocht bij bruidje.com . De trouwjurk aanpassen is nodig voor de volmaakte fit. De coupeuse heeft diverse aanpassingen gedaan: lengte innemen, buste innemen en sierlijke plooien zetten.’

‘Deze prachtige trouwjurk is nu een pareltje voor elk trouwfeest!’

trouwjurk naaiatelier nijmegen

Je droom trouwjurk vind je bij deze shops in de regio Arnhem-Nijmegen

Nog op zoek naar jouw droomjurk voor je trouwerij of feestje? Hier ga je zeker slagen!

De Sluier – Arnhem

WED2B – Arnhem

Wild at Heart – Nijmegen

Dreamdresses – Arnhem

Bruidje.com – Oss

Trouwjurken vermaakt door naaiatelier Het Kleedhuis

Voor een perfecte fit ga je naar naaitatelier Het Kleedhuis Nijmegen. Ook voor een galajurk vermaken of avondjurk aanpassen staan we voor je klaar!!

bruidsjurk naaiatelier nijmegen

Bruidsjurk Jorien

Witte Trouwjurk Met Kant

Jurk Bruidsmeisje

Trouwjurk Lage Rug, Kant

Naaiatelier gespecialiseerd in vermaken, aanpassen & restyling van jouw prachtjurk. Vakkundig, persoonlijk en perfect passend voor al je bijzondere momenten en evenementen:

Trouwjurk vermaken

Bruidsjurk op maat maken

Galajurk passend maken

Cocktailjurk vermaken

 Avondjurk aanpassen

 Jurk voor bruidsmeisjes