Je Galajurk Perfect Laten Vermaken in Nijmegen: Coupeuse & Naaiatelier

Voor een perfecte fit ga je naar naaitatelier Het Kleedhuis Nijmegen. Ook voor een galajurk vermaken of avondjurk aanpassen staan we voor je klaar!!

Je prachtige galajurk laten vermaken in Nijmegen, met een perfecte fit en stijl die precies bij jou past. Vaak zit een galajurk die je bij een webshop of outlet koopt niet helemaal perfect. Of je mooie vintage jurkje is net niet passend. Ik help je graag om je favoriete avondjurk of cocktail jurkje perfect op jouw maat passend te maken.

‘Deze elegante galajurk is destijds aangeschaft tijdens de zwangerschap. De buste is nu te ruim. De jurk innemen bij de buste is dan de beste oplossing. Om de vorm mooi te houden zijn tevens extra naden aangebracht. Deze galajurk is weer perfect passend gemaakt voor een party!’

Wil je meer prachtjurken zien die perfect vermaakt zijn door Het Kleedhuis? check dan mijn blije klanten:

Er is heel veel mogelijk om je droomjurk perfect passend te maken!

‘Om deze avondjurk perfect passend te maken zijn een aantal aanpassingen nodig. Galajurk inkorten, buste innemen en de plooien opnieuw zetten. Let’s have a party!!’

Jurken vermaakt door naaiatelier Het Kleedhuis

Voor een perfecte fit ga je naar naaitatelier Het Kleedhuis Nijmegen. Ook voor een trouwjurk vermaken of bruidsjurk aanpassen staan we voor je klaar!!

Bruidsjurk Jorien

Witte Trouwjurk Met Kant

Zwarte Galajurk met Kralen en Pailletten

Prinsessenjurk

Naaiatelier gespecialiseerd in vermaken, aanpassen & restyling van jouw prachtjurk. Vakkundig, persoonlijk en perfect passend voor al je bijzondere momenten en evenementen:

Trouwjurk vermaken

Bruidsjurk op maat maken

Galajurk passend maken

Cocktailjurk vermaken

 Avondjurk aanpassen

 Jurk voor bruidsmeisjes