Blije Klanten


Blije klanten van Naaiatelier Het Kleedhuis in Nijmegen

De allermooiste jurk voor een onvergetelijke bruiloft, feest of evenement… Ik ben altijd weer enorm blij en trots als mijn klanten na hun feest een leuk berichtje sturen!! Op deze pagina zie je een aantal reacties en foto’s van van mijn blije klanten.

Contact met naaiatelier Nijmegen | Het Kleedhuis

Saskia Grooten | Coupeuse | 06 54225084 naaiatelier nijmegen het kleedhuis mobiel whatsapp

Volg mij: Facebookpinterestlinkedininstagram

“Mijn prachtig vermaakte jurk zat als gegoten! Dank daarvoor :) Groetjes Huguette”

“Thank you so much for doing a great job :)! I really enjoyed my dress and got many compliments for it, so well done! Greetings Madeleine”

“Super bedankt nog! De trouwjurk zat echt perfect! Groetjes” Ayla

“Kijk eens hoe mooi de mouwtjes zijn!! Groetjes” Dagmar

“Onze bruiloft en huwelijksreis waren geweldig! Dankjewel en nogmaals bedankt voor de jurk, hij was perfect!” Wendy

“Heel erg bedankt nog voor het werk dat je in mijn jurk gestoken hebt, het was een meer dan fantastische dag! Groetjes” Naomi

“We hebben een super trouwdag gehad. De top zat echt perfect! Zelfs ’s avonds nog!!! Superblij mee. Nogmaals dankjewel” Agnes

Trouwjurk van Katrien

Prachtige jurk voor bruidsmeisje Rosalie. Gemaakt van de trouwjurk van moeder Vicky.

Mooie communiejurk gemaakt van de trouwjurk van moeder Linda

“Dank je wel Saskia!! Toen ik je een aantal maanden terug vroeg of je van mijn trouwjurk een mooie feestjurk kon maken zei je ja. Mijn idee van een feestjurk heb jij vorm kunnen geven. Ik dank je voor je ideeën, je zorgvuldigheid, je precisie en het fijne contact dat we hadden gedurende het ontwerp en maakproces. Ik ben erg blij met mijn jurk. Hij zit als gegoten! Ik heb hem met veel plezier gedragen op ons 25 jarig huwelijksfeest en ik zal hem zeker nog vaker gaan dragen op feestelijke gelegenheden!” Anita

Les Miserables kostuum voor Laura (links). Op maat gemaakt voor evenementen Castlefest en Elfia.

Theater kostuums ontworpen en gemaakt van mesh stof. Voor live performance act ‘Lux Aeterna’ met vocal artist Stefanie Janssen.